5 accions per generar tràfic web – OAPR Pirineu Occidental

07_Infografia_Capçalera_Bloc

Generar trànsit en un lloc web és essencial per assolir els objectius en línia, des d’augmentar les vendes i la visibilitat, fins a millorar l’experiència de l’usuari.

● Blog: una forma efectiva de generar trànsit, a partir del contingut que serà inclòs en els resultats de cerca, augmentant així l’abast de la teva marca i generant noves visites.
● SEO: optimitzar el teu lloc per a motors de cerca, assegurant el posicionament a internet, augmentant l’abast i incrementant el trànsit de visites a la web.
● Xarxes socials: crea els perfils en aquelles xarxes on estigui el teu públic objectiu. El més important és generar continguts rellevants per a la teva audiència i publicar amb freqüència.
● E-mail màrqueting: el correu electrònic és una poderosa eina d’orientació per informar perquè et permet arribar a la teva audiència de forma personalitzada, automatitzada i rendible.
● Perfil d’empresa a Google: converteix en clients les persones que et troben a la cerca de Google i a Maps, amb un perfil d’empresa gratuït per al teu aparador o per a la teva zona de servei.

És hora de sumar-se a la transformació digital i aprofitar tot el seu potencial!

Darreres entrades